Vacature Binnendienstadviseur

We doen het goed, daarom zoeken wij er een collega bij.

                                                                                                                 

BINNENDIENSTADVISEUR ZAKELIJKE VERZEKERINGEN

24 tot 40 uren per week (doorgroeifunctie)

 

Vestigingsplaats: Zelhem, Heidenhoekweg 20

Opleidingsniveau: MBO+/ HBO

Ervaring: Bij voorkeur 2 jaar in een vergelijkbare functie

Opleiding: WFT gediplomeerd

Informatie: www.fidon.nl

Tel: 0314-820222

 

Bedrijfsinformatie

Fidon is volledig gericht op schade- en inkomensverzekeringen voor ondernemers en ondernemingen. Hierbij werken wij vanuit de risicobehoefte en niet vanuit een “standaard” polis. Onze klantenkring bevindt zich vooral in de midden- en bovenkant van het MKB. Door een hoog kennisniveau en klantgericht werken, weten we elk jaar weer een aanzienlijke groei door te maken. De klanten zijn het middelpunt van ons bedrijf. Wij kruipen in de huid van een onderneming en signaleren samen met ondernemers de relevante risico’s. Hiervoor bieden we een passende oplossing. Zo zorgen we samen met de klant voor een gedegen risicomanagement. Vandaar ons motto; Fidon, samen voor zekerheid.

 

Functie

Als binnendienstadviseur zakelijke verzekeringen ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor een goede klantbediening. Je onderhoudt veel contact met klanten en verzekeraars. De klant ervaart jou als grote kracht achter de schermen en iemand die zowel de ondernemer als zijn of haar bedrijf begrijpt. Omdat dit lastig te beoordelen is van achter een bureau ga je af en toe ook met je collega buitendienst mee naar de klant. Zo zie je met je eigen ogen waar je je best voor doet en gaat je werk nog meer leven.

 

Wat vragen wij

Jij hebt werk- en denkniveau op minimaal MBO+ niveau en bij voorkeur 2 jaar werkervaring in de (klein)zakelijke assurantiemarkt. Ervaring in de particuliere markt en een goede motivatie om door te groeien naar de zakelijke markt kan uiteraard ook. Je bent in het bezit van WFT Schade Zakelijk én Inkomen of bereid deze in korte tijd te halen en gaat een uitdaging niet uit de weg. Je bent punctueel en signaleert zowel kansen als problemen en pakt deze zelfstandig op.

 

Wat bieden wij

Een uitdagende en afwisselende baan met veel verantwoordelijkheden en vrijheid. Dit doe je in een hecht en resultaatgericht team. Uiteraard staat tegenover deze uitdagende baan een passend salaris.

 

Meer informatie en solliciteren

Voor inlichtingen over deze functie kun je contact opnemen met Edwin Tiggeloven op telefoonnummer 0314-820 222. Je sollicitatiebrief inclusief curriculum vitae kun je, bij voorkeur per e-mail, sturen naar edwin@fidon.nl