Schade?

We kunnen u natuurlijk van alles vertellen, maar uiteindelijk komt het er op aan wat wij doen als u echt schade heeft. Schade is uitermate vervelend voor u, voor ons is uw schade het moment om al onze beloftes waar te maken en voor u door het vuur te gaan. 

 

Bel ons bij schade 

Doordat wij uw risico's vanuit uw kant hebben bekeken is de kans op teleurstelling bij schade-uitkeringen of -voorzieningen aanzienlijk kleiner. Wel is het belangrijk dat u uw (dreigende) schade meteen aan ons meldt. Het kan namelijk zijn dat we u kunnen helpen de schade te voorkomen of te verkleinen. U bent geschrokken, er komt heel veel op u af. Op dat moment houden wij ons hoofd koel en weten we vanuit onze expertise wat de eerste stappen moeten zijn. Uiteraard is het van belang dat we bij ernstige of spoedeisende schade ook buiten kantoortijden bereikbaar zijn. Bel in dit geval ons calamiteitennummer 06-38820482.

 

Het onderste uit de kan halen is onze kracht

In het geval van schade zijn wij altijd voor u het eerste aanspreekpunt. Wij hebben het contact met de verzekeraar. We zullen voor u de schade nauwgezet in kaart brengen en helder naar de verzekeraar overbrengen. Dat voorkomt extra vragen en twijfels bij de verzekeraar, waardoor het proces en de uitbetaling sneller verloopt. 
 

Verzekeraars zullen altijd proberen de uitkering zo laag mogelijk te houden. Onze taak is juist om voor u het onderste uit de kan te halen, zodat u krijgt waar u recht op hebt.

Dat is onze kracht.

 

 

Maak een afspraak

Maak meteen een afspraak

of bel 0314-820222


Wilt u dat wij u bellen?

Nodig
Nodig
Nodig
Nodig