Verzekeringen

Fidon is specialist in bedrijfsverzekeringen. We gaan daarbij naast u aan tafel zitten. Zo schalen we elk risico in vanuit uw gezichtspunt. Vanuit daar maken we een risico-analyse op maat. Veel verzekeraars gebruiken standaard dekkingen. Dan kan het gebeuren dat u betaalt voor risico's die u helemaal niet loopt. Of, nog erger, dat een onvermoed risico niet verzekerd blijkt.

 

Risico's verzekeren of niet?

Wij sluiten pas een verzekering voor u af als we u en uw bedrijf grondig hebben leren kennen. Samen lopen we risico's door en we overwegen samen bij elk risico of het aanvaardbaar is, of dat een dekking noodzakelijk is. Dan gaan wij verder voor u aan de slag om een passende oplossing te vinden. Zo weet u uiteindelijk precies waar u aan toe bent en waar u voor betaalt. En kunt u zich met een gerust hart concentreren op uw ondernemerschap.

 

Overzicht verzekeringen voor ondernemers

Voor ondernemers zijn er drie belangrijke verzekeringsoplossingen: Verzekeringen die uw bedrijf betreffen inclusief opslag, wagenpark, IT-voorzieningen etc. Daarnaast zijn verzekeringen voor uw medewerkers belangrijk: wat gebeurt er als ze ziek worden of een ongeluk krijgen? Ten slotte moet u als ondernemer ook aan u zelf denken, uw gezondheid, uw pensioen, uw familie. Klik hieronder op één van de gebieden om meer te lezen:

 


Bedrijfsverzekeringen

Personele verzekeringen

Ondernemersverzekeringen

Maak een afspraak

Maak meteen een afspraak

of bel 0314-820222


Wilt u dat wij u bellen?

Nodig
Nodig
Nodig
Nodig